Plaats hier de vragen of opmerking over de voeding en verzorging van je hond.

Moderator: Angelique

Raffa�????�???�??�?�«la uitgemergeld op straat aangetroffen

Nieuw berichtdoor jacobnl op 15 maart 2006 11:37

Uitgemergeld, schuw en met centimeters lange nagels werd afgelopen weekend Raffa�????�???�??�?�«la in de Haagse binnenstad aangetroffen. De teef moet behoorlijk lang op straat hebben gezworven, en woog bij haar vondst nog maar zeven kilo. De Dierenambulance in Den Haag heeft de twee tot drie jaar oude dalmati�????�???�??�?�«r, genoemd naar de Idols-winnares, inmiddels opgevangen.
Afbeelding
Een medewerker van de Dierenambulance heeft de politie ingeschakeld om de eigenaar van het beest te achterhalen. \"Die zou hier niet straffeloos mee moeten wegkomen\", vertelt woordvoerder Eric Louwrier, die stelt nog nooit zoiets te hebben meegemaakt. \"We hopen dat mensen deze hond herkennen en ons naar de dader brengen.\" Het dier zou normaal zo'n zestien of zeventien kilo moeten wegen. Als Raffa�????�???�??�?�«la weer volledig op kracht is, gaat de Dierenambulance op zoek naar een nieuw baasje.

www.fok.nl
Avatar gebruiker
jacobnl
Veteraan
Veteraan
 
Berichten: 929
Lid sinds: 31 aug 2005 22:58
Woonplaats: ja

Nieuw berichtdoor Angelique op 15 maart 2006 11:44

Wat verschrikkelijk :(
Avatar gebruiker
Angelique
Moderator
Moderator
 
Berichten: 1468
Lid sinds: 15 okt 2005 12:49
Woonplaats: hier

Nieuw berichtdoor pauline op 15 maart 2006 12:12

Ach guttie,

Wat vreselijk. :(
Maar nu komt het vast wel goed met haar :)
Look deep into nature and you will understand everything better !
Avatar gebruiker
pauline
Veteraan
Veteraan
 
Berichten: 833
Lid sinds: 03 feb 2006 05:55
Woonplaats: Helmond

Nieuw berichtdoor wim en yvonne op 15 maart 2006 13:53

:evil: Ach gossie , maar door die spikkels vind ik ze zo moeilijk uit elkaar te houden....maar nu idd komt alles wel goed met haar.
Libby van Muscle Beach Mastini , dochter van Ironstone's Tuscany en Elsa Kadin v/d kilstroom dochter van Benin Sol de Louba-Tar
Avatar gebruiker
wim en yvonne
Veteraan
Veteraan
 
Berichten: 278
Lid sinds: 03 sep 2005 22:24
Woonplaats: thuis

Baasje uitgemergelde Raffa�????�???�??�?�«la had geen geld

Nieuw berichtdoor jacobnl op 16 maart 2006 22:07

[update]

De politie in Den Haag heeft het baasje van de zaterdag aangetroffen dalmati�????�???�??�?�«r Raffa�????�???�??�?�«la achterhaald. Een 23-jarige vrouw meldde zich na de media-aandacht rond de hond via een buurman bij de politie. De vrouw had z�????�???�??�?�©lf afgelopen zaterdag de Dierenambulance gebeld met de mededeling dat er een verwaarloosde zwerfhond op straat scharrelde.

Raffa�????�???�??�?�«la, die eigenlijk Shadow heet, werd afgelopen weekend uitgemergeld van de straat gehaald. Het teefje woog bij haar vondst nog maar zeven kilo, waar een gewicht van zestien of zeventien kilo normaal is. De eigenaresse verklaarde vandaag dat ze door financi�????�???�??�?�«le problemen niet meer voor het huisdier kon zorgen. Zij heeft inmiddels vrijwillig afstand gedaan van Raffa�????�???�??�?�«la/Shadow en krijgt een proces-verbaal wegens dierenkwelling.
Afbeelding
De hond in kwestie blijft vooralsnog onder de hoede van de Dierenambulance om aan te sterken. Volgens een woordvoerder kost het minimaal enkele weken om Raffa�????�???�??�?�«la weer enigszins op een normaal gewicht te krijgen, en twee tot drie maanden om al haar spieren te laten herstellen. Deze zijn door de ondervoeding zwaar aangetast. Bij de Dierenambulance hebben zich reeds honderden personen gemeld die de dalmati�????�???�??�?�«r willen opnemen. Zij krijgen de boodschap over enkele maanden terug te bellen. \"Dan houd je ook de mensen over die n�????�???�??�?�­et in een opwelling reageren\", aldus Eric Louwrier van de Dierenambulance.
Avatar gebruiker
jacobnl
Veteraan
Veteraan
 
Berichten: 929
Lid sinds: 31 aug 2005 22:58
Woonplaats: ja

Baasje uitgemergelde Raffa�????�???�??�?�«la had geen geld

Nieuw berichtdoor snuffie op 17 maart 2006 16:51

tis jammer dat de straffen hier in nederland zo laag zijn,dit soort mensen lachen om de boete wat ze krijgen(afmaken die handel) :evil:
snuffie
Veteraan
Veteraan
 


Keer terug naar Voeding en verzorging

  • VISITORS

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Design by Atropa